Снимка PexelsЗабраниха празненствата навън и в Пловдив. По решение на Общинския

...
Снимка PexelsЗабраниха празненствата навън и в Пловдив. По решение на Общинския
Коментари Харесай

Без празненства навън в Пловдив до 1 януари

Снимка Pexels

Забраниха празненствата на открито и в Пловдив. По решение на Общинския спешен щаб се анулират всички културно-масови мероприятия на територията на Община Пловдив до 1 януари 2021 година (включително),  както и обичайна празнична коледната и новогодишната стратегия на площад „ Стефан Стамболов “. Това стана ясно след извършеното през днешния ден онлайн съвещание, написа

Решението беше взето на база настоящата епидемиологична конюнктура и мнението на Националния действен щаб за удължение на частичния локдаун в страната.
Както към този момент беше обявено, уредниците на коледни базари могат да оферират продукцията си на общинските пазари „ Четвъртък пазар “ и „ Гребна база “, които са пригодени за тази активност и дават отговор на противоепидемичните наставления.

„ Ще се съобразя с решението на щаба. Нашата работа е да пазим здравето и живота на хората. До последно се надявахме, че ограниченията ще бъдат смекчени на национално равнище и ще можем да подарим на пловдивчани повече коледно въодушевление, само че за жал, няма изгледи това да се случи “, разяснява  кметът Здравко Димитров след края на срещата.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР